Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om - när om tolkas urholkas helheten. (strukturer från insidan som om gjort)


avig; om sig själv

 

stjärnögon sa hon

stjärnnamn

 

astral asociation

asymetrisk asket av avart avhoppare

av alla aviga alternativ

 

åter till krubban

skalbaggarna och mönstren

 

 

stjärna i oval spiral 

kränger sig avig ner i evigt upp

spåren som stoff före

 

villfarelsen total

fort far hon fram

 

baklänges 

 

hejdå först

hej sist

 

och ficklampan släckt

 

uppdrag slutfört som om

sig själv

 

utsida in

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-20 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri