Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskade jag sett...

 

Jag levde på orden du sa.

Växte i mig själv, kände mig stark.

Litade blint på vägen du la ut.

Men...

jag såg inte de mörka skuggorna som stod bakom dig.

Jag var naiv och trodde på dig.

Men självklart det var inte ditt fel.

Det var jag som var förblindad av kärleken till dig.

Hade jag sett med andra ögon hade jag sett din falskheten.
Jag hade sett igenom dig då..

 




Fri vers av Angel of love
Läst 338 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-20 13:48



Bookmark and Share


  b.c.
"Litade blint på vägen du la ut." känner igen mig i den ord.. fint skrivet!
2013-11-25

  Heikki Hellman
Till slut vaknade jag inför din poesi. Jag har läst dig ofta. Nu anser jag dig en talang. Tack för din sköna poesi.
2013-11-25

    ej medlem längre

En berörande vacker text
2013-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Man vill så gärna se det goda i alla, men...
2013-11-23

  Engel
Sätt på dig ett par solglasögon
så kan du vara dig själv
och se igenom vem som helst
2013-11-22

    ej medlem längre
vacker text och smärtsam…bra
2013-11-21

  Maria Sundelin VIP
Det gör ont att bli sviken. Bra skrivet.
Kramar
2013-11-20

  Tess74
Känslor är svårt som fan. Säger som Di Leva: Vem ska jag tro på? Man lär våga igen. Alla har inte mörka skuggor bakom sig
2013-11-20

  Fem hjärtan VIP
Mycket starkt och berörande skrivet!
2013-11-20

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!
2013-11-20

  Lars Hedlin
Mycket stark och känslofylld....
2013-11-20

  Solitaire VIP
Oj oj oj klokord!
Jag känner så väl igen det där
På gränsen till självmord
Och livrädd för att någonsin bli kär
Dum, dummare och full av skam
Så känns det om sanningen ska fram
Men styrkt av lärdomen, sträck på dig
Den som är skyldig ska nog akta sig
Att vara godtrogen är inget brott
Men odjur som sargar kan snart falla för ett skott!

2013-11-20

    ej medlem längre
Vist kan det vara så.. Förälskelsen är livsfarlig :-)

Fint.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love