Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Bland de böljande
och grönast av kullar
går jag uppför

Vid varje steg lossnar
gräset under mina skor

och blottar leran

de är av samma storlek

Här har regnet och vinden fått
verka fritt

Här finns inget lä
inga träd

Längtar efter torr mark

För mig gör det inget om trädet saknar löv

Det är en kraft som kan förstås




Fri vers av Johan1968
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-20 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968