Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

det finns något vackert i det som inte sagts

som en trummvirlel utan kontroll
en ödmjukhet

kilometer så mycket längre än sträckan pyr som en eld utan rök

i en framtid finns det ett du och ett jag

men jag är långtifrån mannen att väcka dig

min far agerade med ord sprunga ur ett vakum

ingen är utan hjälp

det går att binda vass till en höstlig krans

möt mig utan gränser och tankar

en resenär är ett mål att krama om




Fri vers av Johan1968
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-10-08 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968