Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modig interaktion

Du känner inte min far

Viskningar blandat med skrik

Den ljuvaste stämma i toner till höstens gula tid

Det smälter långsamt när livet försöker ändra årstid

Det sipprar vatten mellan fötterna i en bäck av svart vatten

Så långt från stugans trygghet reser sig bergets snöklädda skuldror långt över oss

Där täljer jag en båt med fickkniv

Målad med doftande tjära redo för färd

Allt vatten stannar till slut upp

Där kan lugnet för en stund hålla oss vakna




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-01-24 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968