Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken och handling

det är i fantasin mina vidsträckta tankar till slut når isens kant

bortom det går himlen och havet ihop

livet på ett flak av bekräftelse smälter lika tydligt som en vår

blommor i kanten av vattnet
sol och en ständig längtan av jord

doften av traktorns diesel

snart är jag hemma

i de tomma salarnas eko
fylls
små viskningar av lugn




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-05-24 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968