Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen

I nuet finns sällan rädslorna närvarande.
Det skapas av att se framåt.

Där ger misstron en kram till det du tror på.
Molnen blandas på din himmel.

Medvetenhetens tillvaro skiftar från dag till dag..
handlingarnas frånvaro viskar till dig.

Röster, svävar i rummet.
Där står vi som en del av färgen på väggen.

En display talar om tid och datum.

Det analoga behöver en service.

Saknaden är inte verklig, inget att krypa upp i.

Vi skapar ett trappsteg till på vägen upp.

Där lever vi med handledare som ett dammigt stöd.

Tårar binder fukt.

Utan vatten, detta märkliga fenomen..




Fri vers (Fri form) av Johan1968
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-19 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan1968
Johan1968