Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November


En blöt solskiva
i morgondimmor

frostade grässtrån

 

Lutar handen mot isblomman
glaset kyler

Avtrycket 
försvinner långsamt

 

Kallmarken väntar




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 23:15



Bookmark and Share


  Nitram P
Stämningsfyllt om senhösten och den stundande vintern. Jag känner kylan genom datorskärmen.
2013-11-21

  Heikki Hellman
I novembers mörker slår ut de första isblommorna bland de höghöstens få vackra positiva fenomena!
2013-11-21

  Maria Sundelin VIP
Kylans vackra spår
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)