Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till A


Min allra första vän


Våra liv var så banala.

Vi spelade nintendo och letade begagnad porr i skogen.

Du sitter i en tvåa i den lilla staden och jag bor lika stort i en livlös förort.

Jag längtar tillbaka, men staden är förändrad och det jag minns finns inte kvar.

Inte ens porrtidningar ligger och skräpar under träden längre.

Vart är världen på väg?

Jag gillar det vardagliga och banala. Tänker bäst under vemod!

Jag längtar efter nåt som kan kallas hem. Som när jag var elva år och du var min bästa vän..




Fri vers av Tollwut
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-20 23:53



Bookmark and Share


  bumerang
Så fin eftertänksamhet.
Och så sant. Livet går inte igen
Nåt nytt väntar. Nåt riktigt fint.

2013-11-21

    Amisan
"Tänker bäst under vemod" - väldigt vackert!
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tollwut