Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Det var den längsta dagen i november
Dimman smeker nattens händer

Bortom sömnen nalkas december
Den sista andningen innan det vänder

Ta sen livet i din hand
Segla in mot land

Tänd då ljuset för alla och envar
Men ikväll är det ännu november




Fri vers av Tollwut
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-26 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut