Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken och svarslös


Jag ska be att få berätta

Om det enda rätta


När du friden har glömt av

Och dina närmaste lämnar dig utan svar


Ta då hand om dig själv och din nästa

Unna dig det allra bästa


För ty friheten är det bästa ting av allt

Möt världen med ett huvud kallt


Jag ska be att få berätta

Nej föresten, låt mig vara tyst en stund

Gör själv dina drömmar mätta!




Bunden vers av Tollwut
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-28 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut