Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allmän väg


Du kanske har det inom dig i ditt inre.

Bortom mitt sjätte sinne.


På det sjunde ska det ske.

Men det beror ju på ifall du vill ha mig med.


Pennan sägs vara starkare än det vassaste svärd.

Ditt inre ligger verkligen bortom allmän väg!





Fri vers av Tollwut
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-05 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut