Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sipporexsjäl


För Dig som inte har skitnödiga medelklassföräldrar,
har vuxit upp i radhus eller gått på kyrkans barntimme.

Jag vet inte vad Du ska göra..



Svälj Ditt förtret vet ja!

Fast det är egentligen inte mycket Jag vet.




Fri vers av Tollwut
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-28 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut