Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanförskap


Undergroundkänslor bakom det lätta snöfallet.


Min längtan gör allting hett.


Du är levande i drömmen, men kall som nutidens dystra hat.


Ett hat som andas av utanförskap.


Din närvaro är alltför svår men min saknad blir aldrig mätt.




Fri vers av Tollwut
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-27 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tollwut