Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Startern i loppet måste ha licens för pistolen, och målsnöret går a-l-l-t-i-d av? Så, det finns alltid nåt att skylla på....? va va va.... gah! (salto-mortal; *Knock knock... wake-up!)


process; knock knock wake-up

 

 

 

när jag är klar ska jag 
men inte förr

 

och livet gick

 

bara lite till
lite till

 

perfekt ska det vara

 

 

och livet gick

 

 

livet gick ifrån bara
så där

 

*

 

knack knack

 

en gång ett trauma en lång låsning
fick ej fick ej fick ej

 

allt på moralens axlar
liv eller död

 

svart eller röd är aldrig vit

knack knack

 

*

 

tillit nonchalerad
kunskap nonchalerad


fördomens näste inom vita väggar
gröna plastliv i krukor
djurfett på läppar leende
döda ögon och noll seende

 

salto mortal - håll hulden håll hulden

vita rockar fladdrar vackert i höga hastigheter
heter det stress eller hög lön

gröna rockar fladdrar inte alls
heter det stress eller skicklighet i att dölja skulden

 

röda spår vet och döda slår aldrig tillbaka
tror de som tror de vet allt om kull

 

först till burken; Kull den som visar sig!
(sovande igenom vet annat under brädhög

 

blir sin egen monark

 

vaknar ensam i mörker
trygg i gräs jord och bark)

 

*

 

salto mortalt salt

 

kristallens frekvens som en laser
fördriver gaser inom

 

x-ray why ray ban på en ärlighet
bara skulden vet sin hemlighet

 

*

 

så betalar vi som söker hjälp för själ och kropp
på hjälpares skuldsanerings rättfärdigandehopp

 

med vår tro tillit och ödmjukhet

 

vi
som vet att vi inte vet
allt

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 00:51



Bookmark and Share


  queenia
Du seglar verkligen med orden över känslors hav. Tack gör en läsupplevelse värt namnet!

-----/@
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri