Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"ngt ja jo men mjaa . " sa Lynx. "...elakt" sa dog. "Va ?" :O sa Coyote. "Föga nämnvärt." sa Raven och flög, igen.


självrättfärdigande; duttidutti fräste det

 

 

det ska mycket till innan fan väljer själv att återinföra möjligheten till försoning

 

skoning av de harmlösa
kloning av de hedenhösa
boning för de hemlösa
miljoning in på konot Slösa

 

det ska mycket till innan det finns nån att försonas med
också

 

belöning för de icke pompösa




Fri vers av Pot Pourri
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri