Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkänn era brister

Du är inte bra
det är som det ska
Tror du något annat
är det inte bra

Då har du upphört vara bra
och det är inte som det ska
Då börjar er fullblodsegoism utvecklas
och era djävulska Hitlerinstinkter avtäckas

Vi har alla människor en hjärna
använd den och bli planetens stjärna
För ni vi vill väl inte gärna
jämföra er med en ylande vargs hjärna

Vi ska aldrig kasta första stenen
och förorena vår heder
För nästa dag spricker vårt glashus
när någon utsätter oss för elakt bus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-21 12:50



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jag tycker bättre om vargar (djur över lag) än människor, de är iallafall ärliga!
2013-11-22

    ej medlem längre
Ödmjuk bör man alltid vara, inte tänka illa och handla illa gentemot andra.
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP