Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig poets dröm

Jag bryr mig inte om ni skrattar
även om ni har fina rattar
Säger jag bara lite försynt
det är inte lönt
För det skiter jag i
även om ni för fulla muggar tar i

Så fortsätter jag experimentera
med orden sätt att existera
Ibland blir det fjantigt
och barnsligt
Ibland blir det allvarsamt
seriöst och betänksamt

Men om en enda dikt blir tillräckligt bra
så fanns det en mening med allt jag skrev
Och då ska jag fortsätta berätta
för att min sanning tillrättalägga
Så att de svagaste får en röst
som i deras nöd ger dem tröst




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-21 15:29



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra det, fortsätt skriva!
2013-11-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Poesi fins till varje steg du tar, bra när fins tid att notera.
underbar bild också, det är viktig att du är dagligen poet. När jag inte ser texter av en poet som jag följer blir en smula ledsen fundersam, vad som händer? är de sjuka. Då om skriver bara en rad blir jätte glad.

2013-11-21

    Dan Myrbeck
Bra!

Ja upplever det som att texter man själv ogillar ibland gillas av andra och tvärt om.
2013-11-21

    ej medlem längre
Det är bra, fortsätt så!
2013-11-21

    ej medlem längre
Bra skrivet kjell-åke:)
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP