Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En politikers valtal

En grönskande fråga
är att släcka lågan
Innan allt blir till aska
tillsammans med sjuka

Vi hoppar stampande
på eldens flämtande
Måste rädda oss själva
offra en mänsklig inälva

De dog med våra stövlar på
verklighetens ridå
Annars hade vi alla drunknat
och placerats i liktrunkar

De var arbetsskygga
alla i Sverige är trygga
Det finns jobb för alla
men vissa vill bara lata

Därför måste parasiterna brinna
försvinna från vår hornhinna
Innan de förstör vårt sinne
alla låtsassjuka är ett samhällshinder




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-21 17:11



Bookmark and Share


  Magica VIP
Politiken idag har blivit ett stort j-vla skämt allvarligt talat! Vem kan man egentligen lita på? När ett av de större partierna sviker så vad finns då kvar att hoppas på? Går inte en dag utan att jag oroar mig om vad som ska hända till nästa val oavsett vilka som kommer att "vinna"...
2013-11-22

  Kim VIP
Ja usch jag ryser och mår illa!
2013-11-21

    ej medlem längre
Ja de kostar mycket simmulantera, men att tro att man är sjuk när man är frisk är ju också en sjukdom.
Friska människor blir sjuka av att inte få jobb, ett moment 22 blir det av alltsammans.

Tack för ännu en text om politik:)
2013-11-21

    ej medlem längre
Vi kan inte tro på dem förrän de talar om var de jobben finns
2013-11-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP