Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord som passar


Med tomt huvud sitter jag här
stirrar rakt in i en skärm.
Det finns inga ord som passar,
ingen känsla känns hemtrevlig.
Uppmärksamheten fladdrar runt
som en förvirrad fjäril
och koncentrationen tillåter
inga vidareutvecklingar
av varken ord eller bild idag.
Huvudet är fyllt av sirap,
segt och alldeles för sött.
Sånt är livet idag
jag bara hoppas det blir bättre
imorgon.






Fri vers av Anna H
Läst 358 gånger
Publicerad 2004-08-19 21:34



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
sina dagar Anna...det blir bättre!!
2004-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H