Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen helar kroppen!

Till en nyopererad skotsk patient
sa doktorn att det var så väl känt
att patientens goda kropp
fick honom på benen rakt opp:
-Då är jag ej skyldig doktorn en enda cent!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-22 04:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
nej så är det!
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt