Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej det finns ingen död - därför delaktighet så som i liv. (pausar är bra om man vet att det är en)


delaktig; intill död

 

 

du måste inget

med vill du för att

så tala gärna om 

 

varför

 

för jag går nu igen

 

för inga oförklarade avbrott

kan nånsin ersätta död med liv

nånsin igen

 

utan min delaktighet

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-22 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri