Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rov; ut ur träsket

 

 

vi kan bara söka

försöka genom att smaka

 

 

dina gravars väggar
mina fotsulor mot marken

känner och väntar
varför riskera träskets fasthållning

 

mangrove

 

lär sina djungelvänner
om olika stammar och rötter
sånt man känner i sina fötter

det finns olika slags vatten
olika slags rov




Fri vers av Pot Pourri
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-22 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri