Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlöst


nu stannar tiden
nu hänger klotet
i livlina
vriden runt sin axel

nu slutar klockorna att slå

timmarna förvandlas
till ljusspel
som flimrar till
i något ändlöst

nu finns inte du och jag
utan bara ett allt
eller ett intet

tiden finns inte

bara ett just nu
ett aldrig mer




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-22 16:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
"tidlöst" föder tankar, just så som god poesi ska göra ...
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll