Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goda råd från en maskin

datorn kommenderar:
insert!

inför något nytt
du behöver näring
nya impulser
annars stannar livet
blir en tom skärm
som stirrar blint

delete!

rensa bort
kasta allt inre skräp
gör rent
ge plats

home!

för hem
fyll på med tankar och känslor
låt själen andas fritt
låt glädjen bre ut sig

end!

arbetet klart
nya kunskaper
nytt hopp
ny frihet




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-23 14:15



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En bra, precis, bild
av livet med en dator.
Dessa förargliga apparater


2017-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om teknikens och livets underbara värld!
2017-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul dikt med en gnutta allvar, om datorns egenskaper visavi livets.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll