Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen kan vänta


Himlen kan väl vänta ett tag.
Låt mig få andas ännu en dag.

Låt mig få vara kvar, bara en liten stund,
en kort minut, en ynka sekund.

Himlen kan väl vänta lite till.
Låt mig få vakna upp, bara en morgon till.

Låt mig få finnas till en sista minut,
bara tills dagen är slut, och fåglarnas sång klingat ut.

Himlen kan väl vänta ett litet tag.
Låt mig få leva ännu en dag.

Låt mig få stanna kvar,
bara tills solen gått ner.

Då lovar jag att följa med,
och inte finnas mer.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-22 17:25



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
"Himlen kan väl vänta ett tag."
gjorde att man drogs in i dikten direkt!
2014-09-04

  Angela Bohlin VIP
Stark text... berör!
2013-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP