Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5000 mil härifrån


Jag står och tittar ut över havet efter en lång lång resa ...

Jag lämnade dig 5000 mil härifrån.
Jag mötte din blick och tog ett sista farväl.

Jag lämnade allt som var du bakom mig.
Jag önskade dig all kärlek, och släppte taget om ditt hjärta.

Jag lämnade allt som fanns mellan oss.
Jag kramade din hand, vände mig om och gick min väg.

Nu står jag ensam och tittar ut över havet, med 5000 mil mellan oss.

Jag undrar om jag en vacker dag möter ett hjärta som får mig att vilja stanna kvar.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP