Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad Längtan Sorg


Jag saknar dig. Plötsligt fanns du inte längre. Ena dagen var vi förenade i kärleken, nästa dag tog jag farväl av ditt hjärta. Jag önskar att du hade stannat en stund till ...

Jag längtar efter dig. Plötsligt var din stund på jorden över. Igår sa du att du älskade mig, idag vårdar jag minnet av dina ord. Jag önskar att du varit kvar en liten stund till ...

Jag sörjer dig. Plötsligt försvann du ur mitt liv. Alldeles nyss var vi oskiljaktiga, nu får jag söka din hand i mina drömmar. Jag önskar att du kom tillbaka ...




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP