Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte om natten ...


Ge dig inte av mitt i drömmen, lilla du.
Låt mig få vakna upp med ditt andetag tätt intill ännu en gång.

Släpp inte taget om mitt hjärta i skydd av mörkret.
Låt mig få se dig i solljuset en sista gång.

Lämna inte min famn under en kolsvart himmel.
Låt mig få hålla om dig bara tills morgonen gryr.

Lämna mig inte om natten, kära lilla du,
så lovar jag att inte sakna dig.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2021-05-01 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP