Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vådan av att ta åt sig - jo vacuum gör sitt när helst det behövs. Behövs.


kull

 

 

varför sitta och ögna fakta i en skrivsajt

som om det vore en tentaförberedelse

 

läs mig som dagbok och bikt och du blir förvirrad

läs mig med klag och dålig sikt

 

med trettio sekunder per dikt som kirrad uppgift
du står i din egen trosspegel stirrande - en tupp

 

i driftighet för egen dröm
bygger sina illusioner efter sitt behov

 

 

och vem skrev för din skull och för ditt 

kull på dig kull

 

skrivaranledning:

mående; mitt

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-11-23 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri