Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se på mig


se på mig
ja men se på mig då!

blicka in i mina ögon
flytta in där
och se ut genom dem

om dina ögon
inte vill möta mina

om din blick viker undan
eller fastnat blint inåtvänd

hur ska vi då
någonsin nå fram

snart ger jag upp

snart kanske mina blickar
flyttar in
i någon annans

se på mig då!



Margareta Wersäll




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-23 16:13



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja jag ser på dig på bilden här på poeter. Och ser dig och dina fina texter.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll