Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Mindgames -


Sköld



Den grå dimma
som omger

din bitterhet

söker nå mitt
sinne

väller fram

likt flytande
luftburen vätska

träffar
mitt pansar

av dubblad
glädje

elektricitet


dunstar




Fri vers av Anders Granström
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-23 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bitterhet tränger lätt igenom mentalt försvar.
2013-11-23

  Maria Sundelin VIP
Det är svårt att stå emot energitjuvar
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström