Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar





Vaknar upp till toner i mitt huvud
Likt regndroppar som faller
Dripp, dropp
Långsamma ljud

I smeksamma rörelser
Följer jag dina linjer i tankarna
Du bredvid mig
I drömmen
En hägring vacker som solen

Minns våra händer i varandras
Kyssar våta under varma lakan
När vi vaknade upp
Till nya dagar
Som är borta nu




Fri vers av Tess74
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-23 17:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan och längtan!
2013-11-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemod och saknad tecknar bilder!
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74