Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är något i allt

fryser du?
natten har något på dig
din riviga hy är skapad av cigarettrök
och tankar på en ung kvinna
men jag tänker på dig jag med

dör och skakar tre gånger då din röst nuddar mina öron
dör ännu en gång då du ringer och jag vet att du harklat och förberett dig

vet du om?
vet du var du befinner dig i min kropp
vet du att du ligger och stöter mot mitt hjärta
skickar maniska signaler och hoppas på att göra mig galen

känner du?
känner du att saker växer inom dig
saker som skulle passa inuti mig
känner du hur luften blir tunnare och inte spelar någon roll när vi skrattar

du är något i allt,
allt i något




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-23 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött