Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jta betalt för det man spart.. (= varit snäll med) Återbäring, sa Robin, återbäring


kvitt; skalrester noway

 

 

gröt

julegröt eller tankenöt 
doppegryta eller snoppetryta

gröt - den grytan
ett storkok

*

du kan få gröt med kli i sånt lagom bryderi i och sen rönnbärssylt
på kart bara för att du var så söt när du föll för egen förväntan

blött kallt och bittert

sitter det inte fast länge

 

billigt ändå jag lovar det kunde vara värre 
det kunde vara sanningar me' svi i sånt med senom tyderi i och sen skönjbart överskylt

som förgyllt i kattguld

 

din mentala darttavla glömd
många hål i väggen blev räntan
många hål malt nu

åratals smalt men smidigt smygit

 

stött salt och kvitt är't förutom hålen
jag stoppar gröt i

kli kli i sånt med lagomt bryderi i 

 

här äter vi livsfrukostar med vitaminbomber i

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-24 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri