Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nån egg hos nån snidare förberedde. Jag fann och tog hem. Käpp.


sträva; karvad

 

 


låta vara sen när vill kommer åter hur än oavsett trots allt inga mått är bäst bland omätbart
lutande mot sten och hittad

om du är i kan och vill då sen när nu omringas


då kan klockor skena som räls som ten som armering som om rycka synken ur
käppvis 

den vrider sig på kvällarna med andra skuggan först och käften spricker 
trubbnosad skallgång högst med böjd nacke

sträva fram karvad ur stam trängd




Fri vers av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-24 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri