Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skrevan

Det finns en skreva mellan sömn och
verklighet.


Den är så skev
den är så skör

på natten ibland kan jag drömma där
falla ner

då kan jag röra dig

du är här på riktigt

i omedvetenhet.


Mellan mina lakan
kan jag teckna dig

med fingrar med tunga

med mjukhet och sälta


mellan dröm
och verklighet.




Bunden vers av skuggömma
Läst 353 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-02 14:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2014-01-25

  Katinka VIP
Väldigt fin, sorgsen, vacker och sensuell.
2013-12-08

    ej medlem längre
så bra!
2013-12-03

  Junia VIP
Vackert, drömskt
2013-12-02

  Niclas Petersson VIP
När drömmen är den bästa av världar.
Vackert.
Gillar. Mycket.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma