Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din !

Jag är din slav i mina drömmar

Jag är din slav varje natt

Jag är din slav när jag är vaken

Jag är din slav varje dag

Jag är din för evigt,,,




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-24 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan