Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(illustr. Sara dotter) incomming; det beror på faktorerna. Allt går att hindra, allt går att ta emot.


tåg; ett klimat för en staty

 

 

fara omkring som en etterbôlla och det utan att ens undra om det är okey
rälsen far upp som plockepinns misslyckanden och det enda vi vet

 

är hur man vänder en vagn

 

*

tillsammans kan ett yrväder mycket väl stilla en för stilla eld
det beror bara på ribban som är satt

 

ingen förstår heller att jag behöver kaffe för att kunna somna

*

gränsnormativiteten

 

statiskhet för de behovsprövade
vem provade är frågan

 

gränsformbarheten 

 

att statuera exempel med en staty
att vakta dessa normer
att akta akta nu sakta sakta

 

pressenningen över press-sändningen
ett filter för ett bud från vändningen
sänd i en kapsel via keops

en rap i speciell anda
en takt som fick landa
en akt för varandra

 

i gränstöjbarheten

*

så skruvar jag i än en lampa
för det är nu jag väljer

 

mellan tibast och hampa

*

[http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Karlskrona_marinbas_-_T%C3%A5gvirke.JPG]

 

så tågar vi igen
så tågar vi

 

och hamnen tystas till sitt ursprung

*

så ligger loet i vila

ibland kloar det 
ibland flyger det 
ibland duger inte ens grädde

möjligen en käpp invid hyllorna 
som hunden skrädde

orden ska hållas

 

som länken fast
hur som haver nån skänk här och där
från ovan
från golven

för rummens atmosfär


bland tofsarna är den ändå gyllene
här

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 132 gånger
Publicerad 2013-11-25 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri