Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


Dela min sorg
Torka mina tårar
Var med mig,
En ensam själ
Av en annan värld
Var med mig till tidens slut











Övriga genrer av Oliviuus
Läst 361 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-11-25 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus