Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du är underbar

Dina mörka lockar
Ramar in ditt fina ansikte
Ditt bländande leende
Dina tindrande ögon

Vad mer kan man begära?

Du har ett krossat hjärta av guld
Men det gör inget,
Du kan få mitt

Så vacker och så ung

Underbar






Övriga genrer av Oliviuus
Läst 398 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-25 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skirt och kärleksfullt, med ett stråk av svärta
2014-08-08

  Lena Själsöga Keijser
att ha
inneha ett krossat hjärta av guld
... det är vackert...så blir det ett oändligt vackert
gemensamhjärta..edra hjärtans väv

mycket vackert skriver du
2013-11-26

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar dikt i vackra lite sorgliga toner!
2013-11-26

  Tess74
Wow vilken vacker text!
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus