Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden

Hon är ensam
Dom är alla
Hon är svag
Dom är starka
Hon är chanslös
Men kämpar ändå
Hon vägrar att släppa taget

Tabu,
Så fel man kan bli
Men kämpar ändå




Övriga genrer av Oliviuus
Läst 377 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-11-25 23:11



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Alla borde få vara sig själva utan att behöva bli trakasserade.
2013-11-26

    ej medlem längre
Fuck systemet
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Oliviuus
Oliviuus