Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda Kjolen



den röda sammetskjolen

dina höfter bar

saknade resår

så att all din kroppsliga tillgivenhet

fokuserade på att

kärleksfullt bära upp

det lilla röda tingestet.




Fri vers av Alex Dirk
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-26 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Dirk
Alex Dirk