Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rekommendation

jag vill

bara
berätta


för
dig


att
Sprängtickan (Inonotus obliquus)


kan


förminska

cancertumörer (Metastasis)




Fri vers av Alex Dirk
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-03 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Dirk
Alex Dirk