Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26.11.13


aldrig rotlös

du står i stillheten
skenbart eller möjligtvis uppriktigt
trankil

jag behöver farten
inte den hysteriskt fullt ut tanklösa
men alltid en knuff i rätt riktning

jag behöver tänka nya tankar
på nya platser
i en kropp där nytt blod strömmat in

jag har alltid något att utgå ifrån
något att röra mig ifrån
så jag är aldrig rotlös




Fri vers av David Gustafsson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-26 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson