Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åter en fjäder ner på golvet. Det kokar jag nytt kaffe på. Thx!


eggen; krrrrrrråk du, ba åk far å flyg

 

 

det finns inget så hotfullt
som att ta ansvar för ett
eget valt beslut

 

i ulti mat um satt bara för att

 

bekräfta sitt eget bekräftande
till ett nej tack till det
och ett ja tack till det

 

exakt på gränsen av tånagelsbalans
en klospets för freden

 

så klipper vi vovvens igen
nu går vi Sayen, nu går vi mot egna reden




Fri vers av Pot Pourri
Läst 130 gånger
Publicerad 2013-11-26 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri