Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om man inte gillar vackerhet då.. ja då värderar man om lite här och stuvar om lite där och plötsligt blir det riktigt behagfullt fult, livfullt och tryggt igen. ..*mummelmummel*


död; tystnad är vackert

 

givande som kräver mer än det får tillbaka är inget givande
det är utsugning av mammon

 

mu
stod aldrig tiden ut

 

ett drivande med Spirit betalar sig dyrt 
som skrivande skulle kunna avlöna himlarna och jorden stava sig själv
som om orden på pränt vore viktiga på den älvens övergång

 

där ljud saknas

 

där ljud saknas

 

en lång färd mot natt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 148 gånger
Publicerad 2013-11-26 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri