Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borden måsten kanske och småsten under flyttlasset.. ah, det ordnar sig när det är 100m till bad.


flyttlass: men inte orden aldrig orden

 


under ribbad armering håller ihop tränät spåntat restvirke
slänger dit över hål splash en flush på given cirkelgöra
röd eller svart tona över grått

som ett varannandagsväder

de spelar i trädgården och marken täckt av malda flisor
rappad fasad rasad sa de men undra kan man


förs pennan stötvis över bryter kastar kränger skriver dänger omkring
hon rasade torn nu

fasade sa de
men undra kan man

byter rap mot skiffer mot råsten utread hyllad i karantän
keramiken torkade fel
betongen somnat

och byter verktyg för fasade är fasader
men undra kan man ju ändå

över engagemanget 

där en flytt en död en saknad en röd och flyra barn garn och paragrafer över hundar hägnar tiden till en cirkeldans
hur nära är nära

 

korsar avlopp ventiler och fönsterhakar för
att det är vackert med liv och bikarbonat

 

men hur nära är nära
hur
när inga möten tillåts 

*

häller syra i avloppen och tårarna är för alltid 
alltid

 

tysta

 

lika tysta som klagen över kalk
i käklås och lysta liv

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 133 gånger
Publicerad 2013-11-26 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri