Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
huggmejsel, kil, egg, egg, egg.... auto sa jag, auto. Så agerar instinkt. Lynx skärpa i tand och klo.


klyv; tåregå återgå gråteå

 

utsugning av Modern
bekvämlighetens buffébord

 

serverat
trodde ormen
hälsade totemvän

i norr

 

här
ta en napp
återgå till krubban halmen
och tryggheten

 

gropen alltför grund och almen
rutten

så delade sig grenen
än en gång

 

*

 

det jag gör nu kan jag ta betalt för
alltså gör jag en tjänst

mitt jag kräver lite mer än så
ja kräver i sin kräva

personligt engagemang skulle bli även
till min fördel

för korpen teg

 

korpen teg
vem missade egen del

 

*

 

och hunden bet sin husse
husse köpte katt
bara för att det blev lättare då

 

att gå

 

*

 

i hönshuset fanns bara en tupp
vässlan glömde hökens svep

talade i tungor om knep
gömde sig för högt upp

 

*

 

så stänker skunken sin bryggd
medan björnen sover

väggarna rinner dali
varje tecken röda tårar 

trygg mellan törnen 

 

vägen blå

så tänker skunken ändå
det går visst

 

att vända en flod

 

*

 

lett som aldrig förr fågeln
en krokodils garv

stocken för köttmöra borta

ingen ebb

öppen näbb

 

*

 

sångerna kan aldrig tystna

Whale; lyssna

dunk dunk

 

 

dunk dunk

 

 

 

dunk dunk

i handen en kartong
i den andra en lång färd mot natt

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger
Publicerad 2013-11-26 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri