Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7år efter, och nu 8år till. Jag fick min schäfer ändå.


Ur kistan; Vargavandring

Vargavandring

 

Med ett öra spännt för fara
i ett steg som inte togs
med öga för reträtt och med känseln
Utanpå

Sögs tillbaka in i minnen
längs en stig där vi gick två
vädrar länge efter doften den som säger
"Dags att gå"

Leende så full av tvekan
möter upp en vargavän
ger signal
Jag vill ju leka
Känna
lära gå igen

Skuldra vit mot skuldra svart
jämför vi vår resa hit
som en del av våran vilja
glider så iväg
en bit

Hittar nytt att nosa in
hittar väg att vandra
morraskräck ger häftig ragg
bjuder lek
Varandra

 

©KLM 2004




Fri vers av Pot Pourri
Läst 204 gånger
Publicerad 2013-11-26 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri